Vårt kundlöfte

Möjliggöra resultat och kompetens.

Rådgivning

Rådgivning

Vi är en oberoende edtech-rådgivare före, under och efter er investering. Från förstudie och utvärdering av din organisations edtech-ekosystem, till shortlist, design och införande av lösningen.

Läroplattformar

Läroplattformar

Med våra edtech-rådgivare ger vi dig den bästa lösningen, med bland annat våra partners plattformar som kan öka intäkter, öka effekten av lärande och kvalitén i era L&D-processer.

Implementation

Implementation

Vårt snabbrörliga team kan hjälpa dig digitalisera utbildning och skapa en nyfiken lärandekultur med naturlig kompetensöverföring på jobbet.

Vad är viktigt för dig?

Vi kan hjälpa dig.

Om du tänker på din process för medarbetarutveckling och att lyckas med ert mål. Om ni redan arbetar med dessa steg idag, vilken del bekrymrar dig mest? Boka ett möte för att komma igång med att ställa en diagnos och ta fram en handlingsplan.

Boka ett möte, 30 min

Skräddarsydd onboarding eller utbildning

Medarbetare som tidigt har rätt kompetens och känner sig sedda kommer stanna längre.

Varför är onboarding viktigt?

En skräddarsydd onboarding ger medarbetaren relevant innehåll som hen behöver för att prestera bättre. Vi kan minska tiden till kompetens.

En studie gjord av Microsoft visar att personal där chefen var närvarande och aktiv i onboardingprocessen blev 3.5 gånger mer nöjda med onboardingen. De upplevde också att de bidrog 1,2 gånger mer till företagets framgång.

Vi kan hjälpa dig med skräddarsydd onboarding, ledar- och medarbetarutveckling!

 

Kontakta oss