• We make learning happen.

    Vi är glada att du vill följa oss!

    Vår vision är att göra lärande naturligt. Snabbfoting-andan innebär att vi är nyfikna, dynamiska och snabbrörliga. Du möter ett lokalt, personligt och engagerat team som sprider passion. Vi uppmuntrar kontinuerligt lärande och kompetensöverföring där människor inspireras av teknik för framtidens lärande. Vi uppskattar långsiktiga relationer och ger dig trygghet och värdefull expertis med vår och över 50 års samlad kompetens hos utvalda partners och leverantörer.

    Jag vill veta mer
    Vi är glada att du vill följa oss!

Få 2 timmars kostnadsfri kompetenskartläggning med dina lärspecialister och stakeholders.

Vi kartlägger vad du behöver göra för att attrahera, behålla eller utveckla relevant kompetens för dina medarbetare idag och i framtiden.

BOKA KOMPETENSKARTLÄGGNING

 

För att vara lyhörda och möta dina behov vilar vår verksamhet på tre pelare.

Våra tre pelare kan, var för sig eller i kombination, tillgodose dina behov. Vad behöver du för att kunna nå önskat utfall? Låt oss börja med en 2 timmars kostnadsfri kompetenskartläggning med dina lärspecialister och stakeholders. Tillsammans kartlägger vi vad du behöver göra för att attrahera, behålla eller utveckla relevant kompetens för dina medarbetare idag och i framtiden.

Boka kompetenskartläggning

Din strategiska edtech-partner

Tack vare strategisk omvärldsbevakning och våra branschledande partners perspektiv på globala lärtrender och användarbeteenden har vi en god överblick över den internationella marknaden samtidigt som vi verkar med lokal förankring och marknadskännedom.

Med vår strategiska edtech-rådgivning hjälper vi dig spara tid, pengar och gör ert lärande modernt, användarcentriskt och effektivt för nöjdare användare.

Våra processer gör att vi kan vara en oberoende och värdefull part före, under och efter en lärinvestering. Från kravfångst och lärdesign till kartläggning och utvärdering av din organisations plattformar.

Välj en mötestid nedan för strategisk edtech-rådgivning eller en kort introduktion.

Kontakta oss redan idag om du har frågor!

 


Ewa Hutmacher, CEO & co-founder

En visionär som får saker att hända. Ewa går från behov till lösning med mätbara resultat. Hon gillar riktigt kaffe.

 

Daniel Hutmacher, CTO & co-founder

Har lätt för att förstå tekniska komplexa problem. Daniel optimerar och ökar nyttan i varje lösning.

Huvudkontor

Snabbfoting Group AB
Malmskillnadsgatan 32
SE-111 51 Stockholm

Ring oss

Tel: +46 8 515 107 20

Sales & support

Epost: [email protected]

Vårt team arbetar tillsammans med välrenommerade partners för att säkerställa kundnytta och avkastning – och få jobbet gjort snabbare.