• People. Technology. Continuous learning.

    We make learning happen.

    Vår vision är att lärande ska vara tillgängligt, anpassat för varje individ och helt integrerat i din vardag. Det ska ge nytta i din arbetsroll. Inom 10 år vill vi göra detta möjligt för över 1 miljon deltagare. - Ewa Hutmacher, CEO, Snabbfoting Group

    Konsultera våra edtech-rådgivare

Vår mission

Vi tar dig med till framtidens lärande med digitalisering och innovation. Vi gör lärande modernt, people-centric och effektivt med digitala utbildningslösningar och kvalitetssäkrade teknologier.

Snabbfoting – the digital learning professionals

Snabbfoting Group AB är ett nordiskt edtech-konsultbolag som digitaliserar lärande och fyller kunskapsluckor på ledande SaaS och on-premises-plattformar för stora bolag i Norden. Våra utbildningslösningar ökar engagemanget, förbättrar inlärningskurvan och överbryggar kunskapsgapet mellan utbildningstillfälle och arbetsprestation.

Snabbfoting-andan innebär att vi är nyfikna, dynamiska och snabbrörliga med effektiva processer, utan avkall på kvalité. Vi bygger ett team som sprider passion att integrera människor, teknik och kontinuerligt lärande.

Vi arbetar tillsammans med partners och leverantörer.

Hur kan vi hjälpa din organisation?

Kontakta oss för en fri konsultation eller maila oss!

 

Kontakta oss

Vårt team arbetar tillsammans med välrenommerade partners för att säkerställa kundnytta och avkastning – och få jobbet gjort snabbare.

Partners

Vi ökar värdet för dig genom att arbeta med partners och utvalda leverantörer.

eXact learning solutions

eXact learning solutions

Snabbfoting i strategiskt partnerskap med ledande LCMS-leverantör.
Läs mer ››

SwissVBS

SwissVBS

Snabbfoting är sedan 2018 den nordiska återförsäljaren av lärappen ECHO och partner till SwissVBS.
Läs mer ››

Så tänker vi om lärande

Lärande ska vara tillgängligt, anpassat för varje individ och helt integrerat i din vardag. Det ska ge nytta i din arbetsroll. Inom 10 år vill vi göra detta möjligt för över 1 miljon deltagare.