• We make learning happen.

  Vår vision är att göra lärande naturligt.

  Snabbfoting-andan innebär att vi är nyfikna, dynamiska och snabbrörliga. Du möter ett lokalt, personligt och engagerat team som sprider passion. Vi uppmuntrar kontinuerligt lärande och kompetensöverföring där människor inspireras av teknik för framtidens lärande. Vi uppskattar långsiktiga relationer och ger dig trygghet och värdefull expertis med vår och över 50 års samlad kompetens hos utvalda partners och leverantörer.

  Kom igång
  Vår vision är att göra lärande naturligt.
 • We make learning happen.

  Vår vision är att göra lärande naturligt.

  Med stöd i vetenskapen verkar vi för ett modernt synsätt på kompetensutveckling där lärandet ses som en kontinuerlig resa snarare än en enskild händelse. Framtidens lärande ska vara lättillgängligt, individanpassat, kontinuerligt och enkelt applicerbart i vardagen.
  Vårt långsiktiga strategiska mål är att inom 10 år ha realiserat detta för över 1 miljon användare.

  Kom igång.
  Vår vision är att göra lärande naturligt.

Konsultera oss om edtech, lärstrategier och SaaS- & on-premises-plattformar.

eXact learning solutions<br>eXact LCMS

eXact learning solutions
eXact LCMS

Vårt strategiska partnerskap med eXact learning solutions ger dig tillgång till en prisvinnande lösning för kunskapsöverföring där författare, lärare, ämnesexperter, innehållsgranskare och projektledare genom hela eller delar av utvecklingsprocessen kan bidra till ett unikt och värdefullt utbildningsinnehåll.
I projekt med många stakeholders och contentskapare – och i en kontext med många pågående projekt parallellt – uppnås endast goda resultat när uppgifter och deadlines är tydliga och effektivt allokerade. Detta löser eXacts LCMS.
Läs mer ›

SwissVBS<br>ECHO Mobile learning

SwissVBS
ECHO Mobile learning

Snabbfoting är partner med SwissVBS och den nordiska återförsäljaren av SwissVBS:s mobila lärplattform ECHO. Vi är en fullserviceleverantör och specialister för strategi och implementation av förstärkt lärande s.k. reinforcement learning, adaptive learning och microlearning.
Med ECHO identifierar du tidigt kunskapsluckor, höjer medarbetarnas engagemang och fyller kompetensgap med anpassat lärande som ECHO tar fram unikt för varje deltagare. Deltagarna slipper repetition och lär sig i mobilen – samtidigt som du ökar ditt ROI. Resultaten utvärderas med kraftfull inlärningsmetrik.
Läs mer ›

GO1<br>Kurser från världens främsta utbildningsleverantörer

GO1
Kurser från världens främsta utbildningsleverantörer

Genom vårt strategiska partnerskap med GO1 kan vi leverera tusentals kurser från världens högst rankade content-leverantörer. Ett nytt och bättre sätt att utbilda ditt team, på vår plattform eller din.
GO1 är en etablerad ledande aktör inom lärande och utbildning online och arbetar tillsammans med några av de största företagen i världen som spänner över ett brett spektrum av industrier och regioner.
Läs mer ›

Elucidat<br>Elucidat Authoring Tool

Elucidat
Elucidat Authoring Tool

Snabbfoting är en referenspartner för Elucidat som erbjuder en smidig och skalbar authoring-verktyg för e-learning som hjälper medelstora organisationer att producera, distribuera och mäta transformativa lärandeupplevelser online. Med Elucidat kan du ge dina deltagare tillgång till engagerande, personlig digital inlärning som de kan komma åt på valfri enhet.
Hela ditt team, från innehållsproducenter till ämnesexperter, kan när som helst bidra till, granska och skapa e-learning, och med hjälp av Elucidats analyspaneler kan du optimera dina deltagares upplevelse och rapportera om hur ditt utbildningsmaterial fungerar.
Läs mer ›

Hur kan vi hjälpa dig?

Varje organisation har sina unika utmaningar. Med våra edtech-rådgivare ger vi dig den bästa lösningen, med bland annat våra partners plattformar som effektivt kan reducera kostnader, spara tid och öka effekten av lärande och content-implementationer.

Vi arbetar med ledande partners och prisvinnande teknologier

SwissVBS och ECHO Mobile learning app & Reinforcment learning

eXact learning solutions LCMS

GO1

Elucidat Authoring tool

We make learning happen.

Konsultera våra edtech-rådgivare