• Vi kan öka kvalitén och hastigheten i dina beslutsprocesser.

    Edtech & verktyg

    Vi hjälper er bli arbetsplatsen alla vill vara del av.

    Edtech & verktyg

We make learning happen.

Din edtech-partner.

Vi implementerar lärande på ledande kvalitetssäkrade teknologier och skapar modernt, effektivt lärande. Vi gör skräddarsytt content eller off-the-shelf för din organisation.

Våra edtech-rådgivare hjälper dig optimera dina krav och kan ge dig rätt lärlösning och läroplattform.

Vi jobbar med långsiktiga relationer och ger dig trygghet och värdefull expertis. Mellan oss och våra utvalda partners och leverantörer har vi 50 års samlad kompetens inom edtech och lärande.

 

Konsultera oss

Vi är en oberoende edtech-rådgivare före, under och efter er investering.

Personaliserat lärande med ECHO & Power BI<br>SwissVBS

Personaliserat lärande med ECHO & Power BI
SwissVBS

Snabbfoting är partner med SwissVBS och den nordiska återförsäljaren av SwissVBS:s mobila lärplattform ECHO. Vi är en fullserviceleverantör och specialister för strategi och implementation av reinforcement learning, microlearning och individanpassat lärande.
Med ECHO identifierar du tidigt kunskapsluckor, höjer medarbetarnas engagemang och fyller kompetensgap. Detta med individanpassat lärande som ECHO tar fram unikt för varje deltagare. Deltagarna slipper repetition och lär sig i mobilen - samtidigt som du ökar ditt ROI. Resultaten utvärderas med kraftfulla lärmetriker.
Läs mer ›

eXact LCMS<br>eXact learning solutions

eXact LCMS
eXact learning solutions

Vårt strategiska partnerskap med eXact learning solutions ger dig tillgång till en prisvinnande lösning för kunskapsöverföring där författare, lärare, ämnesexperter, innehållsgranskare och projektledare genom hela eller delar av utvecklingsprocessen kan bidra till ett unikt och värdefullt utbildningsinnehåll.
I projekt med många stakeholders och contentskapare – och i en kontext med många pågående projekt parallellt – uppnås endast goda resultat när uppgifter och deadlines är tydliga och effektivt allokerade. Detta löser eXacts LCMS.
Läs mer ›

Kurser från världens främsta utbildningsleverantörer<br>GO1

Kurser från världens främsta utbildningsleverantörer
GO1

Genom vårt strategiska partnerskap med GO1 kan vi leverera tusentals kurser från världens högst rankade content-leverantörer. Ett nytt och bättre sätt att utbilda ditt team, på vår plattform eller din.
GO1 är en etablerad ledande aktör inom lärande och utbildning online och arbetar tillsammans med några av de största företagen i världen som spänner över ett brett spektrum av industrier och regioner.
Läs mer ›

Elucidat Authoring Tool<br>Elucidat

Elucidat Authoring Tool
Elucidat

Snabbfoting är en referenspartner för Elucidat som erbjuder en smidig och skalbar authoring-verktyg för e-learning som hjälper medelstora organisationer att producera, distribuera och mäta transformativa lärandeupplevelser online. Med Elucidat kan du ge dina deltagare tillgång till engagerande, personlig digital inlärning som de kan komma åt på valfri enhet.
Hela ditt team, från innehållsproducenter till ämnesexperter, kan när som helst bidra till, granska och skapa e-learning, och med hjälp av Elucidats analyspaneler kan du optimera dina deltagares upplevelse och rapportera om hur ditt utbildningsmaterial fungerar.
Läs mer ›

Vårt kundlöfte

Möjliggöra resultat och kompetens.

Vi kan hjälpa dig med läroplattform och medarbetarutveckling.

Om du tänker på din process för onboarding och medarbetarutveckling och att lyckas med ert mål. Om ni redan arbetar med dessa steg idag, vilken del bekrymrar dig mest? Boka ett möte för att komma igång med att ställa en diagnos och ta fram en handlingsplan.

Boka ett möte, 30 min

Lokal närvaro med global räckvidd

 

KONTAKTA OSS

SwissVBS och ECHO Mobile learning app & Reinforcment learning

eXact learning solutions LCMS

Go1

Elucidat Authoring tool