Nycklarna som hjälper dina medarbetare att bibehålla välmående vid distansarbete

När pandemin 2020 var ett faktum var vi många som började arbeta hemifrån och det rådande modeuttrycket ”balans mellan arbete och fritid” har nu blivit viktigare än någonsin. Att ta hand om dig själv på arbetsplatsen har aldrig varit lättare, särskilt om du arbetar hemifrån, och att oftare sätta gränser är ett effektivt sätt att börja.

I guiden får du som chef tips om hur du kan stötta dina medarbetare att uppnå balans mellan jobb och privat tid.

Ladda ner din kostnadsfria guide


We make learning happen.

Snabbfoting digitaliserar lärande och fyller kunskapsgap. Genom vårt partnerskap med GO1 tillhandahåller vi content från världens högst rankade utbildningsleverantörer.

Om GO1

Att inspirera till utbildning och lärande är kärnan i GO1:s verksamhet. De frigör positiv potential genom en kärlek till lärande. GO1 är en etablerad ledande aktör inom lärande och utbildning online och fortsätter att arbeta tillsammans med några av de största företagen i världen som spänner över ett brett spektrum av industrier och regioner.

Som en äkta australisk tech-startup växte GO1 upp i ett garage i Brisbanes förorter. Sedan 2015 har de expanderat med nya kontor över hela världen, i USA, Sydafrika, Vietnam, Storbritannien och Malaysia.

Läs om Go1 Content Hub