Vi stöttar organisationer att agera på COVID-19 genom lärande.

Håll Sverige igång är ett initiativ för att stötta Sveriges företag. För att bemöta COVID-19 har Snabbfoting och vår partner GO1 för avsikt att hjälpa organisationer att tillhandahålla rätt utbildning och stöd till sina anställda. Börja med två e-kurspaket. Du är snart igång!

Med stöd i vetenskapen verkar vi för ett modernt synsätt på kompetensutveckling där lärandet ses som en kontinuerlig resa snarare än en enskild händelse. Framtidens lärande ska vara lättillgängligt, individanpassat, kontinuerligt och enkelt applicerbart i vardagen.

Hur kan vi underlätta för dig och ge dig ett kompetensförsprång post-Corona?

– Ewa Hutmacher, CEO, Snabbfoting Group AB


Dessa e-kurser är speciellt utformade för att hjälpa dina team att fortsätta prestera och känna sig stöttade under denna omskakande och förändringsintensiva period. Vi är lyhörda för dina behov. Hör av dig idag till oss!

Transition to remote working

  • Managing Virtual Teams - 15 min
  • Collaborative Working - 15 min
  • Remote Working - 15 min
  • Office Ergonomics - 30 min
  • Stress, Anxiousness and Anxiety - 20 min

Mental Health and Wellbeing

  • Positive Thinking - 15 min
  • Wellbeing - 1 timme
  • Workplace Mental Health - 15 min
  • Stress, Anxiousness and Anxiety - 20 min
  • Healthy Quick Bites - 3 min


 

FÅ FRI TILLGÅNG I 30 DAGAR HÄR