• Go1 samlar alla världens högst rankade utbildnings-leverantörer under ett tak.

  Go1 och Snabbfoting förstår organisationers utmaningar med lärande och har ingått ett partnerskap för att erbjuda dig sömlös access till Go1:s Content Hub.

  Go1 samlar alla världens högst rankade utbildnings-leverantörer under ett tak.

Snabbfoting ingår samarbete med Go1 för att leverera de bästa onlinelösningarna.

Tusentals kurser. De bästa content-leverantörerna. Fråga om en demo.

Hur kan vi hjälpa dig?

Go1 Content Hub

Go1 Content Hub

Att hitta rätt lärlösning kan vara svårt – men det behöver inte vara det. Go1 är ett nytt och bättre sätt att utbilda ditt team. Som världens största marknadsplattform för kompetensutveckling ger Go1 dig omedelbar tillgång till tusentals utbildningsresurser, hämtade från de bästa content-leverantörerna i världen, i din plattform eller vår. Vi berättar gärna mer.

Go1 Teams-app för företag

Go1 Teams-app för företag

Få tillgång till och diskutera utbildningsresurser på en och samma plats. Använd Go1 Teams-appen för att hitta, genomföra, dela och diskutera utbildningsresurser i Microsoft Teams. Konsultera en edtech-rådgivare.

Boka en demo

Vi ser till att din lärinvestering gör nytta och är effektiv.


We make learning happen.

Snabbfoting maximerar din lärinvestering. Genom vårt partnerskap med GO1 tillhandahåller vi content från världens högst rankade utbildningsleverantörer.

Vi stöttar organisationer att agera på COVID-19 genom lärande

För att bemöta COVID-19 och dess potentiella inverkan har Snabbfoting och vår partner GO1 för avsikt att hjälpa organisationer att tillhandahålla rätt utbildning och stöd till sina anställda. Här är två exempel på lärspår – utbud av onlinekurser, speciellt utformade för att hjälpa dina team att fortsätta prestera och känna sig stöttade under denna omskakande och förändringsintensiva period.

Få 30 dagars fri tillgång

Transition to remote working

 • Managing Virtual Teams - 15 min
 • Collaborative Working - 15 min
 • Remote Working - 15 min
 • Office Ergonomics - 30 min
 • Stress, Anxiousness and Anxiety - 20 min

Mental Health and Wellbeing

 • Positive Thinking - 15 min
 • Wellbeing - 1 timme
 • Workplace Mental Health - 15 min
 • Stress, Anxiousness and Anxiety - 20 min
 • Healthy Quick Bites - 3 min

Om GO1

Att inspirera till utbildning och lärande är kärnan i GO1:s verksamhet. De frigör positiv potential genom en kärlek till lärande. GO1 är en etablerad ledande aktör inom lärande och utbildning online och fortsätter att arbeta tillsammans med några av de största företagen i världen som spänner över ett brett spektrum av industrier och regioner.

Som en äkta australisk tech-startup växte GO1 upp i ett garage i Brisbanes förorter. Sedan 2015 har de expanderat med nya kontor över hela världen, i USA, Sydafrika, Vietnam, Storbritannien och Malaysia.