• Go1 samlar alla världens högst rankade utbildnings-leverantörer under ett tak.

    Go1 och Snabbfoting förstår organisationers utmaningar med lärande och har ingått ett partnerskap för att erbjuda dig sömlös access till Go1:s Content Hub.

    Go1 samlar alla världens högst rankade utbildnings-leverantörer under ett tak.

Snabbfoting ingår samarbete med Go1 för att leverera de bästa onlinelösningarna.

Tusentals kurser. De bästa content-leverantörerna. Fråga om en demo.

Hur kan vi hjälpa dig?

Go1 Content Hub

Go1 Content Hub

Att hitta rätt lärlösning kan vara svårt – men det behöver inte vara det. Go1 är ett nytt och bättre sätt att utbilda ditt team. Som världens största marknadsplattform för kompetensutveckling ger Go1 dig omedelbar tillgång till tusentals utbildningsresurser, hämtade från de bästa content-leverantörerna i världen, i din plattform eller vår. Vi berättar gärna mer.

Go1 Teams-app för företag

Go1 Teams-app för företag

Få tillgång till och diskutera utbildningsresurser på en och samma plats. Använd Go1 Teams-appen för att hitta, genomföra, dela och diskutera utbildningsresurser i Microsoft Teams. Konsultera en edtech-rådgivare.

Boka en demo

Vi ser till att din lärinvestering gör nytta och är effektiv.


Om GO1

Att inspirera till utbildning och lärande är kärnan i GO1:s verksamhet. De frigör positiv potential genom en kärlek till lärande. GO1 är en etablerad ledande aktör inom lärande och utbildning online och fortsätter att arbeta tillsammans med några av de största företagen i världen som spänner över ett brett spektrum av industrier och regioner.

Som en äkta australisk tech-startup växte GO1 upp i ett garage i Brisbanes förorter. Sedan 2015 har de expanderat med nya kontor över hela världen, i USA, Sydafrika, Vietnam, Storbritannien och Malaysia.