Prova Go1 Content Hub och två kurerade paket med e-kurser i 20 dagar!


Få tillgång till tusentals kurser & de bästa content-leverantörerna. Ett nytt och bättre sätt att utbilda ditt team.

Go1 och Snabbfoting förstår organisationers utmaningar med lärande och har ingått ett partnerskap för att erbjuda dig sömlös access till Go1:s Content Hub.

Transition to remote working

  • Managing Virtual Teams - 15 min
  • Collaborative Working - 15 min
  • Remote Working - 15 min
  • Office Ergonomics - 30 min
  • Stress, Anxiousness and Anxiety - 20 min

Mental Health and Wellbeing

  • Positive Thinking - 15 min
  • Wellbeing - 1 timme
  • Workplace Mental Health - 15 min
  • Stress, Anxiousness and Anxiety - 20 min
  • Healthy Quick Bites - 3 min

Dessa e-kurser är speciellt utformade för att hjälpa dina team att fortsätta prestera och känna sig stöttade under pandemin och denna förändringsintensiva period.

Go1 helps millions of people in thousands of organizations engage in learning that is relevant, effective and inspiring.

Att inspirera till utbildning och lärande är kärnan i GO1:s verksamhet. De frigör positiv potential genom en kärlek till lärande. GO1 är en etablerad ledande aktör inom lärande och utbildning online och fortsätter att arbeta tillsammans med några av de största företagen i världen som spänner över ett brett spektrum av industrier och regioner.

Som en äkta australisk tech-startup växte GO1 upp i ett garage i Brisbanes förorter. Sedan 2015 har de expanderat med nya kontor över hela världen, i USA, Sydafrika, Vietnam, Storbritannien och Malaysia.