• Vi hjälper era stakeholders att vara delaktiga och ge värdefulla bidrag till contentutvecklingen.

    Exactly empowering you.

    Få förutsättningar att samarbeta lättare, leverera vackert lärmaterial och öka effekten i era L&D-processer.

    Exactly empowering you.

Hur går det till?

Exactly empowering you.

 

Exact learning solutions - awardeXact learning solutions - award

Låt oss berätta mer om eXact learning LCMS och visa en demo för ditt team!


När du använder eXact LCMS kan du effektivt skapa, hantera, återanvända & dela

Vi förser dig med en kraftfull LCMS-plattform med versionhantering och automatisk materialuppdatering. Anpassa behörigheter enkelt och låt dina L&D och dina stakholders lagra, indexera och organisera dokument, planera nya projekt och leda ditt team för att leverera vackert lärmaterial till dina användare.

eXact learning solutions

Vårt strategiska partnerskap med eXact learning solutions ger dig tillgång till prisbelönta lösningar. De är ett ledande teknikföretag som tillhandahåller mjukvarulösningar för lärmaterialshantering för att författa, hantera och leverera den nya generationens lärmaterial för flexibel output.

 

Skapa ett projekt, anslut ett team, dela innehåll och tilldela uppgifter och deadlines. Koordinera insatser och arbeta enkelt med eXact learning LCMS när alla involverade har åtkomst till samma plattform, samma digitala arkiv och samma riktlinjer. Smart kollaborativt skapande av lärmaterial blir verklighet med eXact learning LCMS.

 

KonsULTERA OSS

 

Effektiv projektledning - effektiva arbetsflöden

Vi vill gärna hjälpa din organisation. Konsultera våra edtech-rådgivare!

 

 

Författare, ämnesexperter, lärare, innehållsgranskare och projektledare kan alla ge specifika och värdefulla bidrag till lärmaterialsutvecklingen. I denna kontext, med många intressenter och flera projekt som pågår parallellt, kan goda resultat endast uppnås om ägare, uppgifter och deadlines är tydliga och resurserna fördelas effektivt.

eXact learning solutions är den ledande globala leverantören av kunskapsöverföringsteknologi för kollaborativt lärande och hantering av regulatoriskt innehåll.
Vi samarbetar med innovativa organisationer för att utforma framtidens innehåll genom att möjliggöra och stärka deras processer för digitalisering och kunskapstransformation.
Vi stöder effektivitet i organisationer, hjälper till att minska leveranstiden, tillåter återanvändning av tidigare kunskaps- och innehållsinvesteringar och påskyndar ordinarie ROI-tidsskalor.
Vi förstår att det är viktigt att ha möjligheten att lagra, skapa, dela och samarbeta, att leverera innehåll lokalt och globalt samt att kunna anpassa innehållet för interna och externa målgrupper.

BOKA EN DEMO

We make learning happen.

Snabbfoting-andan innebär att vi är nyfikna, dynamiska och snabbrörliga. Du möter ett lokalt, personligt och engagerat team som sprider vår passion för naturligt lärande.

Låt oss berätta mer om eXact learning LCMS och visa en demo för ditt team!