ECHO gör inlärning till en resa, inte en enskild händelse.

Boka en demo så visar vi ECHO för dig!


ECHO - en mobil reinforcement-app som stärker inlärningen och kurerar innehållet

 

Övervinn the Forgetting Curve och få mätbar effekt på kunskapen.

Grundad i vetenskapen, designad för den moderna användaren och förstärkt med lärmetriker och kraftfulla analyticsverktyg, ECHO förändrar och optimerar hur du lär dig.

Inlärning är en resa, inte en enskild händelse. Isolerade inlärningstillfällen är inte längre konkurrenskraftiga. Med ECHO får du den kontinuerliga, punktliga lösningen som du behöver för att förstärka inlärningen och få en mätbar effekt på kunskapen. ECHO mäter noga hur mycket varje deltagare lärt sig och skapar individuella Learning Reinforcement Plans (LRP:ar), som baseras på relevant och kurerat kursinnehåll. Med ett elegant och intuitivt mobilt gränssnitt får användarna åtkomst till materialet var som helst, när som helst, t.o.m offline.

Lärmetriker

Kurerat och förstärkt lärande hjälper dig övervinna the Forgetting Curve

ECHO, är en mobil reinforcement-app grundad i vetenskapen, designad för att förbättra behållningen, stärka inlärningen och maximera avkastningen på din investering.

Med förstärkt och individualiserat lärande kan du övervinna the Forgetting Curve. Så mycket som 90% av det vi lär oss är bortglömt inom en vecka (s.k. Ebbinghaus curve).

ECHO håller reda på hur dina deltagare lyckas med olika kompetenser för att dynamiskt kunna leverera övningsmoment och material för att förstärka deras behållning av kursen. ECHO har en intelligent motor uppbyggd av Artificiell Intelligens.

Vi skapar en unik Learning Reinforcement-plan för ditt behov, säkrar kompetens samt fyller kunskapsluckor effektivt. Undvik dyr repetition och återinlärning med ECHO.

 

KONSULTERA OSS

Vi hjälper dig öka behållningen och ger dig mätbarhet & insikter att agera på.

Skalbart och skräddarsytt med ert content.

Vi arbetar ämnes-, storleks- och branschoberoende i Norden och arbetar fram en utbildningslösning tillsammans med dina ämnesexperter.

Vi berättar gärna om ett kundcase i ett stort företag som lyckats förbättra behållningen och avkastningen på sin lärinvestering för sina säljare. Det går bra att ladda ned GE Water-caset här.

 

LADDA NED GE WATER CASET

Guide

Guide

 Case GE Water

Mätbarhet och insikter att agera på - både granulärt och översiktligt

Rätt lärmetriker ger dig de insikter du behöver för att mäta resultaten av din investering.

Snabbfoting – the digital learning professionals. We make learning happen.

Realtidsanalys av framstegen

ECHOs individuella lärspår med förstärkt lärande och relevant material till deltagaren spar tid och pengar för din organisation. ECHO förser dessutom organisationen med detaljerad data, och ger insikter som du kan agera på.

Den kraftfulla analytics-datan gör det möjligt att värdera teamets framsteg och ge rätt stöd och feedback. Vi sätter tillsammans med dina stakeholders upp lättanvända dashboards med lärmetriker för ert företag.

 

 

LADDA NED

Snabbfoting Group AB är sedan 2018 den nordiska återförsäljaren av lärappen ECHO och partner till SwissVBS AG, ett full-service företag inom digital lärdesign och produktion. SwissVBS AG, grundades 2001 som en spin-off från Universitet i St. Gallen i Schweiz. De har erhållit flera utmärkelser för content-produktioner, deras lärapp ECHO med reinforcement learning och microlearning samt deras utbildningslösningar. SwissVBS har skapat lärlösningar för flera av världens främsta bolag som t.ex Allianz, Colgate, Continental, Deutsche Bank, GE, Nestle, Novartis och Schindler och utbildat mer än 2 miljoner deltagare över hela världen. SwissVBS har kontor i Toronto, München och St. Gallen och Snabbfoting samarbetar med deras top-notch team med lärdesigners, arkitekter och mediaexperter.

   

 

Boka en demo.

Vi ser till att din lärinvestering gör nytta och är effektiv.