• Förstärkt, målinriktat och personaliserat lärande med AI och kraftfull analytics-data.

    Övervinn the Forgetting Curve med ECHO & lär dig in the flow of work.

    Lärappen ECHO är grundad i vetenskapen och designad för den moderna användaren. Designa kontinuerliga lärresor i ECHO som leder till engagemang, prestation och lönsamhet.

    Boka möte
    Övervinn the Forgetting Curve med ECHO & lär dig in the flow of work.

Lärappen ECHO minskar tiden till kompetens och maximerar avkastningen på investeringen.

Hur minskar lärappen ECHO tiden till kompetens?

Följ ECHO:s puls och övervinn the Forgetting Curve.

Få mätbar effekt på kunskapen och insikter att agera på.

ECHO är grundad i vetenskapen, designad för den moderna användaren och förstärkt med lärmetriker och kraftfulla analyticsverktyg, ECHO förändrar och optimerar hur du lär dig.

Vi ser på inlärning som en kontinuerlig resa, inte en enskild händelse. Isolerade inlärningstillfällen är inte längre konkurrenskraftiga. Med ECHO får du den kontinuerliga, punktliga lösningen som du behöver för att förstärka inlärningen och få en mätbar effekt på kunskapen.

Med individualiserat förstärkt lärande kan du övervinna the Forgetting Curve. Så mycket som 90% av det vi lär oss är bortglömt inom en vecka (s.k. Ebbinghaus curve).

ECHO håller reda på hur dina deltagare lyckas med olika kompetenser för att dynamiskt kunna leverera övningsmoment och material för att förstärka deras behållning av kursen. ECHO har en intelligent motor uppbyggd av Artificiell Intelligens.

Vi skapar en unik Learning Reinforcement-plan för ditt behov, säkrar kompetens samt fyller kunskapsluckor effektivt. Undvik dyr repetition och återinlärning med ECHO.

Med ett elegant och intuitivt mobilt gränssnitt får dina användare åtkomst till materialet var som helst, när som helst, t.o.m offline.

ECHO Mobile learning - Competency scores

Så lyckades General Electric Water med hjälp av ECHO

Din strategiska edtech-partner – putting people first.

Vi arbetar ämnes-, storleks- och branschoberoende och skapar en utbildningslösning med ert content och dina ämnesexperter. Behöver du off-the-shelf-content hjälper vi dig.

 

BOKA MÖTE

Case GE Water

Produktblad

Produktblad

Kraftfull analys - relevant data som berättar något

Snabbfoting – the digital learning professionals. We make learning happen.

Realtidsanalys av framstegen

ECHOs personaliserade lärsresor med förstärkt lärande och relevant material till deltagaren spar tid och pengar för din organisation. ECHO förser dessutom organisationen med både granulär och översiktlig data, och ger insikter som du kan agera på.

Den kraftfulla analytics-datan gör det möjligt att värdera teamets framsteg och ge rätt stöd och feedback. Vi sätter tillsammans med dina stakeholders upp lättanvända dashboards med lärmetriker för ert företag.

 

LÄS MER

 

 

Boka en demo idag!


Snabbfoting Group AB är sedan 2018 den nordiska återförsäljaren av lärappen ECHO och strategisk partner med SwissVBS a BTS company, ett full-service företag inom digital lärdesign och produktion. SwissVBS grundades 2001 som en spin-off från Universitet i St. Gallen i Schweiz. De har erhållit flera utmärkelser för content-produktioner, deras lärapp ECHO med reinforcement learning och microlearning, samt deras utbildningslösningar. SwissVBS har skapat lärlösningar för flera av världens främsta bolag som t.ex Allianz, Colgate, Continental, Deutsche Bank, GE, Nestle, Novartis och Schindler och utbildat mer än 2 miljoner deltagare över hela världen. SwissVBS har kontor i Toronto, München och St. Gallen och Snabbfoting samarbetar med deras top-notch team med lärdesigners, arkitekter och mediaexperter.