Att utveckla ledare är den största utmaningen

En rapport från vår partner Go1 visar att det inte finns brist på utmaningar för Learning & Development och HR-professionals när det gäller att leverera inlärningsstrategier. Från att engagera sina deltagare till att kvantifiera företagsutbildningens effektivitet mm.

Undersökningen identifierade att den överlägset största utmaningen för ledare är att leverera lärande. Detta följdes av att hantera förändring, engagera deltagare och kvantifiera utbildningens effektivitet.

 

Om effektivt ledarskap är en integral del för individuell, grupp- och företagsframgång, varför är utvecklingen av ledare en så framträdande utmaning inom Learning & Development?

 

Vi på Snabbfoting kommer löpande i kontakt med organisationer i Norden som reflekterar över dessa frågor.

Effektiv ledarskapsträning balanserar rätt content för att fånga den komplexa karaktären av att bemästra soft skills med individers och en organisations sammanhang och behov.

 

White paper – State of Learning Report: Learning at Work in 2020

Med bakgrund i händelserna under 2020, behöver organisationer fortfarande snabbt ställa om och stötta med virtuellt lärande, upskilling och reskilling för sina medarbetare.

För att hjälpa stakeholders och ansvariga inom L&D att planera, under COVID-19 och framåt, intervjuade vår partner Go1 över 800 L&D-professionals om möjligheter, utmaningar och prioriteringar för lärande i organisationer 2020. De analyserade också beteenden hos över 1,5 miljoner användare av tjänsten Go1 Content Hub runt om i världen, en tjänst vi kan berätta mer om.

 

 

Ladda ned rapporten

 

Vi kan hjälpa dig. Hör av dig så berättar vi mer!

Vi stöttar våra kunder före, under och efter ett lärprojekt och inköp av plattform. Vi hjälper dig optimera dina krav och kan ge rätt lösning för din organisation. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Läs mer:

Naturligt lärande

Ledarskap

Så här fixar du budgeten – 3 smarta tips

Så ökar du försäljningen med naturligt lärande